Varme og sure glasnudler har en lys fremtid på verdensmarkedet

Siden slutningen af ​​2020 er den første beholder med veganske varme og sure glasnudler eksporteret til Malaysia blevet sat til salg på det malaysiske marked.
Kvaliteten af ​​dens smag har vundet forbrugernes gunst og anerkendelse.
Kunden betroede produktet til en professionel organisation til dyreforsøg, men der blev ikke fundet nogen animalsk kilde, som fuldt ud opfyldte vegetarstandarden.
For nylig afgav kunden endnu en ordre på den anden beholder med produkter og ankom med succes til Malaysia og satte dem på terminalforbrugsmarkedet, hvilket blev godt modtaget af kunden.
Jiaxing Ruisheng International Trading Co., Ltd. har sammen med Anhui Three Brothers Industry Co., Ltd. udviklet flere varianter af produkter og har modtaget ordrer fra nye kunder i Vietnam, Singapore, Malaysia, Canada, Filippinerne, Sydkorea, Tyskland og andre lande, og fabrikken er i fuld ild til at give prøver.
varme og sure glasnudler er blevet populære i Kina i de senere år, hvor forbruget er steget dramatisk hvert år, både som en alternativ basisfødevare og som en moderigtig snackmad.
Samtidig vil kinesisk madforbrug accelerere fra subsistensforbrug til sundt og nyde forbruget, fra "mæt, spis godt" til "spis sikkert, spis sundt". Fødevareforbruget vil blive yderligere diversificeret, og forbrugsandelen af ​​varme og sure glasnudler vil fortsætte med at stige. Ifølge de seneste ufuldstændige statistikker, i 2020, har det årlige salg af varme og sure instant nudler i kineserne oversteget 3,1 milliarder dollars.
Kinas store forbrugermarked og voksende forbrugskraft vil yderligere fremme den vedvarende og hurtige udvikling af varme- og glasnudlerindustrien, og på samme tid vil det blive mere og mere accepteret af oversøiske folk.
Ser man på udlandet, hvem der kan introducere varme og sure glasnudler på hjemmemarkedet, betyder det, hvem der på forhånd vil være i stand til at kontrollere fremtiden for indenlandske forbrugere. Varme og sure glasnudler vil erstatte instant nudler i fremtiden.


Indlægstid: 22-apr-2021